Wednesday, October 29, 2014

Cum ne imbracam la interviul de angajare?

Daca ai un interviu de angajare si nu stii cum sa te imbraci nu intra in panica pentru ca noi venim in ajutorul tau! Prima impresie conteaza cel mai mult, de aceea este foarte important sa faci o impresie buna pentru ca, datorita modului in care esti imbracata, poti risca sa nu reusesti la interviul de angajare.
http://www.inpuff.ro/teproduse/tinute-office
La interviul de angajare nu trebuie sa risti prea mult cu articolele vestimentare. Evita sa porti imprimeuri sau culori care ies prea mult in evidenta. Daca, totusi, vrei sa imbraci haine cu imprimeuri, alege-le pe cele mai discrete. De asemenea, nu imbraca tinute prea decoltate sau prea mulate. Imbraca tinute uni.

http://www.inpuff.ro/teproduse/tinute-office
La interviul de angajare, tinutele trebuie sa fie cat mai clasice pentru a da impresia de profesionalism. Accesoriile trebuie sa fie cat mai discrete, iar make-up-ul sa fie la fel de discret.

Daca nu stii ce sa alegi dintre o rochie si o pereche de pantaloni, afla ca rochiile sunt foarte potrivite pentru interviul de angajare atat timp cat au lungimea potrivita.
http://www.inpuff.ro/teproduse/tinute-office
Interviul de angajare iti poate influenta viitorul asa ca trebuie sa ai grija la tinuta si atitudinea pe care le ai. Nu uita ,, less is more”.

0 comments:

Post a Comment