Tuesday, October 28, 2014

5 modele de botine pentru sezonul de toamna-iarna 2014-2015

Ti-ai luat deja ramas-bun de la perechea de sandale preferata de ceva vreme, insa nu trebuie sa lasi melancolia sa te cuprinda pentru ca sezonul de tranzitie este plin de surprize fashion. Designerii s-au intrecut efectiv in a crea cele mai interesante modele de botine. Pregateste-te pentru a admira cele mai frumoase tipuri de incaltaminte ale toamnei 2014.

Iata 5 modele de botine de toamna pentru acest sezon!

Botine cu barete, seductie de toamna

Fuziunea dintre lac si piele ofera un aspect de senzatie acestor modele de botine propuse de casa de moda Louis Vuitton. Pe negru sau pe maro, cu toc subtire sau gros, acest tip de incaltaminte este de-a dreptul seducator. Baretele infasurate in jurul gleznei ofera un aer aparte purtatoarei.

botine cu barete botine cu barete
Louis Vuitton Louis Vuitton

Botine de toamna cu toc gros, stilate si comode

Comode si practice, aceste botine de toamna au primit numeroase aprecieri din partea reprezentantelor sexului frumos. Pielea intoarsa pare sa fi fost materialul preferat al designerilor in aceasta toamna. Opteaza pentru un toc „imbracat" in acelasi material ca si partea de sus a botinei, pentru zi, sau pentru unul metalic pentru seara.
VEZI SI: Cele mai ciudate tendinte haute-couture 2014
botine cu toc gros botine cu toc gros
Lanvin Lanvin

Botine cu siret si decupaje, printre cele mai frumoase modele de toamna

Ce poate fi mai stylish decat o pereche de botine de toamna cu siret, decupaje sexy si insertii snake? Iti spunem noi: nimic! Seductie autumnala la nivel inalt. Creatorii casei de moda Bottega Veneta s-au intrecut pe ei in acest sezon cu acest model de incaltaminte. Daca te gandesti sa achizitionezi unul asemanantor, poarta-l in special la fuste si rochii pentru a scoate in evidenta fiecare detaliu chic.
botine cu siret botine cu siret
Bottega Veneta Bottega Veneta

Botine fetish de toamna: experimente cu tocuri

Fashionistele de pretutindeni au intampinat cu entuziasm urmatorul model de botine de toamna. Talpa ortopedica falsa, combinatie intre texturi si nuante, experimente cu tocuri, accente fetish, toate intr-un singur tip de incaltaminte. Nu ai cum sa nu iesi din anonimat cu astfel de accesorii.
botine fetish botine fetish
Balenciaga Balenciaga

Botine cu mixuri ispititoare

Uita de incaltamintea sobra si cu aer monoton si incanta-ti privirea cu cel mai rasfatat model de botine al toamnei! Fie ca optezi pentru unul cu note ludice si aspect frech, fie ca alegi unul in tonuri „cuminti" si cu jocuri cromatice, rezultatul va fi acelasi: vei primi voturi de fashion icon.
botine model interesant botine model interesant
Valentino Louis Vuitton
Botinele sunt antidotul tau in zilele friguroase de toamna. Ele sunt usor de integrat intr-o multime de outfituri si scot in evidenta picioarele, oferind senzualitate purtatoarei. In acest sezon va fi dificil sa iti alegi doar un singur model de botine de toamna, avand in vedere ca exista o multime de tendinte ispititioare si la preturi accesibile.

0 comments:

Post a Comment