Monday, June 23, 2014

Se poarta blugii rupti

La fiecare inceput de sezon, ne convingem tot mai mult ca moda intr-adevar nu cunoaste limite. Trendurile pe care le credeam de mult apuse, renasc, iar piesele vestimentare pe care nu ne-am fi imaginat vreodata ca le vom purta, ajung sa devina must-have-uri. Te-ai fi gandit acum 2 ani ca o haina de blana va deveni una dintre cele mai indragite item-uri in sezonul rece? Sau ca pantofii clasici, cu varf ascutit si tocuri cui vor lua locul pumps-ilor cu bot rotund si platforma?

Gusturile noastre se schimba pe masura ce trece timpul, iar moda evolueaza, aducand in garderoba noastra cele mai inedite item-uri. Dupa popularii boyfriend jeans pe care probabil ii porti si tu chiar in acest moment, era inevitabil sa nu revina in tendinte si blugii rupti..



Acesti jeansi cu aspect uzat nu mai sunt considerati de mult "uniforma muncitorilor", iar blugii rupti au devenit una dintre cele mai chic piese vestimentare inca de anul trecut.

Sezonul acesta, mania blugilor rupti a luat amploare si aproape ca nu exista fashionista care sa nu aiba in garderoba macar o pereche de jeansi cat mai sfasiati, fie ei conici sau largi. Vrei sa investesti si tu intr-o astfel de piesa vestimentara? Iata ce iti propunem:

Blugi rupti de sus pana jos

Acum poti purta jeansi si vara, fara sa iti fie cald, caci in peisajul modei si-au facut aparitia blugii rupti de sus pana jos. Delia si Dana Rogoz, doua dintre cele mai stilate vedete din Romania, si-au cumparat deja cate o astfel de pereche de blugi, purtandu-i cu nonsalanta atat in tinute foarte casual, cat si in cele mai chic combinatii. In ceea ce priveste croiala favorita, aceasta este reprezentata de modelele skinny, insapoti oricand sa optezi si pentru o pereche boyfriend.

Purtati cu o pereche de pantofi stiletto pentru un plus de feminitate si neaparat cu o bluza cat mai simpla, fara imprimeuri sau alte broderii care sa supraaglomereze tinuta, blugii ruptiiti vor da un aer rebel si vor intregi un look extrem de interesant.

Blugi sfasiati

Blugii sfasiati, cu bucati generoase rupte, in special din zona genunchilor, sunt favoriti in 2014. In ceea ce priveste croiala, se poarta in special modelele largi sau cel mult blugii drepti prevazuti cu astfel de rupturi. Daca esti slaba si ai picioare lungi, subtiri, nu ai de ce sa nu imbraci o pereche de blugi sfasiati, pe care sa ii porti fie cu pantofi stiletto, fie cu tenisi ori ghete de biker pentru un look grunge, a la anii '90. Evita sa porti astfel de blugi daca esti plinuta si ai picioare groase sau scurte.

Blugi rupti in genunchi

Cei mai populari jeansi uzati raman blugii rupti in genunchi. Motivul? Sunt perfecti pentru orice tip de silueta! In plus, in functie de culoarea lor si de dimensiunea "rupturii", pot fi purtati chiar si in tinute sofisticate, blugii rupti doar in genunchi reprezentand combinatia perfecta dintre lejer si elegant. Accesorizeaza-i cu rafinatii pantofi stiletto cu varf ascutit si cu un plic supradimensionat pentru un look perfect de seara. O pereche de boyfriend jeans, rupti in genunchi, purtati cu pantofi sport sau cu balerini cu varful ascutit reprezinta baza unei tinute casual perfecte pentru sezonul cald.

DIY: Cum sa iti faci singura blugi rupti

De cate ori nu ti s-a intamplat ca atunci cand probezi blugi rupti (sau orice alta haina) in magazine, sa constati ori ca nu iti vin atat de bine precum ti-ai imaginat, ori ca iti avantajeaza silueta insa parca au cel mai piperat pret posibil? Nu e mai simplu sa iti faci singura o pereche de blugi rupti? Ai nevoie de: jeansi cat mai simpli, o foarfeca, un cutter, un pix, o lama de ras si... o masina de spalat.

Imbraca-te cu jeansii pe care urmeaza sa ii "prelucrezi" si traseaza cu pixul cateva linii exact acolo unde ai vrea sa ii tai. Realizeaza acele taieturi cu ajutorul cutter-ului sau foloseste pur si simplu cu foarfeca. Lama de ras o vei folosi pentru a conferi jeansilor un aspect cat mai uzat, la buzunare sau in oricare alt loc. Apoi, decat sa te chinui cu penseta sau cu smirghelul sa le scoti atele sau sa ii franjurezi cat mai mult, nu ar fi mai simplu sa ii bagi in masina de spalat? Cand ii vei scoate, te vei putea bucura de propria ta pereche de blugi rupti, facuti chiar de tine!

Nu iti mai ramane decat sa alegi blugii rupti care sa se potriveasca perfect stilului tau, cat si siluetei tale, sa ii imbraci alaturi de piesele potrvite si sa te bucuri de un look demn de admirat!

0 comments:

Post a Comment