Thursday, May 22, 2014

Lenjeria intima Leg Avenue acum si in Romania

Ultima colectie a brand-ului de lenjerie intima, foarte popular in SUA, Leg Avenue, este acum prezenta si pe piata dinRomania prin Afrodisia.ro. Leg Avenue, un brand favorit al celebritatilor de la Hollywod: Paris Hilton, Nicki Mihaj, Katy Perry, Lady Gaga etc.
Lenjeria Leg Avenue nu este lenjeria pe care o vei gasi in dulapul bunicii, este lenjeria sexy, pentru femeile puternice, care stiu ce vor.

Producatorii au preluat idea de fantezie si au creat o lume cu totul noua pentru femei si o noua viziune, mult mai sexy. Linia de lenjerie include portjartiere, bikini, seturi sutiene si chiloti, babydoll, body-uri, dresuri. Pe langa linia de lenjerie au dezvoltat si linia de costume de carnaval, foarte apreciate si cautate pentru creativitatea si unicitatea modelelor.
In ultimii ani lenjeria este din ce in ce mai vizibila. Se poarta tinute transparente, bluze cu umeri dezgoliti sau jeansi cu talie foarte joasa. Vizibila sau nu, lenjeria trebuie sa arate impecabila si sexy, pentru a te simti increzatoare. Lenjeria vorbeste despre stilul tau, indiferent daca esti indrazneata, romantica sau esti conservatoare.

0 comments:

Post a Comment