Monday, April 28, 2014

Cum sa porti hainele cu imprimeuri florale

Imprimeurile florale se pastreaza si in tendintele din 2011. Daca nu ti-ai achizitionat inca piese vestimentare care sa reprezinte aceasta tendinta, este momentul sa o faci si sa intampini primavara cu o garderoba vesela si plina de culoare!

Magazine online pe care vi le recomandam:


Imprimeuri florale supradimensionate

Elementele maxi atrag atentia. De aceea trebuie sa iti accesorizezi tinuta in asa fel incat sa eviti look-ul incarcat. Daca optezi pentru o bluza cu flori supradimensionate alege, in partea de jos, piese uni si, de preferat, in culori neutre. Indiferent de ce piesa vestimentara cu imprimeu maxi ai alege, nu-l combina cu inca unul. Accesoriile trebuie sa fie si ele cat mai simple si in culori neutre sau pastel.Rochie - 175 lei


Camasa - 179 lei


Rochie - 149 lei


Set sport - 325 lei
Imprimeuri florale marunte

Regula accesoriilor neutre nu se pastreaza si in cazul imprimeurilor marunte. Astfel, daca alegi o rochie neagra cu flori mici albe poti opta pentru o pereche de pantofi rosii si un ruj la fel de intens. Geanta poate fi neagra pentru a modera totusi look-ul final.
Pantofi Dasha Geanta Dasha
Pantofi Dasha - 310 lei Geanta Dasha - 230 lei
Un al doilea exemplu pe care ti-l dam este rochia alba cu imprimeu floral albastru. In acest caz poti asorta accesorii maro sau nude.
Portofel Dasha Curea Dasha
Portofel Dasha - 120 lei Curea Dasha - 40 lei


Rochie - 115 lei


Rochie - 189 lei
Totusi, tine cont de faptul ca nici piesele vestimentare cu imprimeuri florale marunte nu este bine sa le combini cu alte imprimeuri (carouri, dungi, abstract).Doar o parte din tinuta are imprimeu

Regula combinarii imprimeurilor se pastreaza si in acest caz. Atunci cand iti alegi accesoriile, indiferent de ce culoare ar avea restul tinutei pe care nu se regaseste imprimeul, poti opta atat pentru cele neutre (care merg la orice) dar te poti lasa ghidata si de culorile florilor.

Astfel, la o rochie neagra cu imprimeu floral, marunt, roz, vei putea asorta o pereche de pantofi roz sau mov dar trebuie sa fie in culori pastel. Daca imprimeul floral este roz, dar intr-o culoare pastel, atunci regula se schimba si poti opta si pentru accesorii in culori vii.


Rochie - 220 lei


Rochie - 115 lei


Rochie - 119 lei


Rochie - 125 lei

Magazine online pe care vi le recomandam:


0 comments:

Post a Comment