Tuesday, March 4, 2014

Top 10 jachete de primavara in tendinte

Chiar daca le porti la birou, la facultate, in week-end sau in calatorii, jachetele de primavara sunt utile si pot face tranzitia catre garderoba subtire, specifica sezonului cald, intr-un mod foarte chic. Pentru a realiza acest efect, trebuie alese in functie de stilul tau si de celelalte piese vestimentare cu care le asortezi.
Jacheta verde
Putem spune ca suntem extrem de norocoase in acest sezon deoarece magazinele mass-market au gandit nenumarate modele de jachete de primavara pentru fiecare tip de silueta in parte. Noi am facut o incursiune in magazinele mass-market si am ales special pentru tine 10 tipuri de jachete de primavara in tendinte. Selectia noastra iti sugereaza jachete confortabile si moderne, potrivite oricui, indiferent de silueta sau stil.

Jacheta de primavara din piele sau imitatie din piele

Piesa de baza pentru iubitoarele stilului rock-chic, jacheta din piele capata in acest sezon noi valente gratie croiului feminin si al fermoarelor chic. In plus, se adapteaza cu usurinta diverselor stiluri vestimentare. Casual, rock-chic sau office, in functie de starea sau de personalitatea ta, poti folosi jacheta de primavara din piele sau din imitatie de piele in combinatii inspirate!

Daca esti adepta stilului casual, poarta jacheta din piele alaturi de un top lejer din bumbac si pantaloni cu o croiala sport care nu ingreuneaza miscarile. Iubitoarele stilului rock-chic pot purta jacheta din piele alaturi de o rochie trei sferturi, din material fluid si o pereche de ghete biker cu tinte. La birou, combina jacheta de primavara din piele sau imitatie din piele cu o fusta creion si cu un top elegant, cu detalii pretioase.
Jacheta din imitatie de piele neagra
H&M, 159 lei
Jacheta din piele maro
Stradivarius, 399 lei

Jacheta de primavara cu peplum

In primavara 2014 jachetele se imbogatesc cu un nou accesoriu, un detaliu ce confera volum siluetei si eleganta celei care o poarta: volanul in talie. Jacheta de primavara cu peplum te ajuta sa ascunzi o talie prea putin marcata sau soldurile late. Pentru un look extravagant, asorteaza jacheta cu volan in talie cu niste pantaloni slim fit si o pereche de pantofi stiletto cu tocuri ametitoare.
Jacheta neagra cu peplum
Nissa, 399 lei, 119 lei
Jacheta cu peplum bej
Zara, 399 lei

Jacheta de primavara oversized

Ai aflat deja din articolele noastre ca moda pieselor XXL face furori printre fashioniste. De la pantaloni sau pulovere largi, la genti, coliere si cercei maxi, pana la paltonul supradimensionat. Mignionele insa pot alege jachetele supradimensionate in locul paltoanelor lungi care nu le avantajeaza silueta delicata. Dar, pentru a pune in evidenta croiala minimalista, alege sa porti jacheta de primavara oversized cu piese vestimentare simple. O poti combina fie cu o rochie sau o fusta creion, fie cu o pereche de pantaloni skinny. Pantofii cu toc inalt nu trebuie sa lipseasca din aceasta ecuatie. Cu cat tocurile sunt mai inalte, cu atat croiul jachetei va fi mai bine evidentiat.
Jacheta oversized neagra
H&M, 199 lei
Jacheta gri
Mango, 399 lei

Jacheta de primavara din denim

Cel mai grozav lucru care se poate spune despre denim este ca le ofera designerilor ocazia de a-l reinterpreta si reinventa mereu in cele mai moderne forme. Moda acestui sezon a fost influentata puternic de perioada anilor '80, iar jacheta de primavara din denim a revenit in forta. Aceasta piesa iconica este extrem de versatila si poate fi purtata in combinatii nebanuite in functie de ocazie.

Astfel, pentru un look glam imbraca jacheta de primavara din denim cu o rochie lunga dintr-un material pretios, precum satinul sau matasea. Pentru un look casual inspirat, alege sa porti o tinuta dublu denim deoarece nicio alta piesa vestimentara nu a reusit sa scrie istorie asa cum au facut-o piesele din denim. Daca asortezi jeansii preferati cu jacheta de primavara din denim, vei obtine un look ultra chic.
Jacheta neagra din denim
H&M, 399 lei
Jacheta din denim
Pull&Bear, 189 lei

Jacheta de primavara cu imprimeu tartan

Cu siguranta ai trecut de multe ori pe langa ea si te-ai gandit ca e prea pretentioasa si greu de asortat. Dar jacheta de primavara cu imprimeu tartan alb-negru poate deveni piesa de rezistenta dintr-o garderoba moderna a oricarei fashioniste. Totul depinde de felul in care o incorporezi intr-un look construit cu piese in tendinte: jeansi skinny alesi in functie de silueta si pantofi metalizati. O poti purta si cu o rochie intr-o culoare neon, asta daca nu te temi sa atragi atentia asupra ta.
Jacheta tartan
H&M, 199 lei
Jacheta imprimeu tartan
Mango, 499 lei, 249 lei

Jacheta de primavara esentiala - parka

Piesa rebela in nuante de kaki si olive este la mare cautare de cateva sezoane incoace, iar moda sezonului ne permite asocieri neobisnuite si ne incurajeaza sa folosim aceasta jacheta de primavara esentiala nu doar in tinute sport ci si pentru aparitii elegante. In primavara 2014, alege sa o asortezi puloverelor supradimensionate, pantalonilor din imitatie de piele si cizmelor biker.
Parka kaki
H&M, 199 lei
Parka olive
Stradivarius, 219 lei

Jacheta de primavara tip baseball

Pana de curand, jacheta de primavara tip baseball era cel mai des ascociata fie sportului cu acelasi nume, fie uniformelor din universitatile americane. Acum insa, pe cat de lipsita de glam pare sa fie aceasta la prima vedere, pe atat de multe combinatii sofisticate si extravagante se pot face in jurul ei. Jacheta de baseball poate acompania cu succes atat o rochie lunga, dintr-un material pretios, cat si un look casual, alcatuit din jeansi si un tricou simplu din bumbac.
Jacheta de baseball
Bershka, 139 lei
Jacheta college
Stradivarius, 129 lei

Jacheta de primavara cu o croiala A-line

Chiar daca urmaresti in primul rand confortul in alegerile tale vestimentare, nu inseamna ca nu poti beneficia de efectul fashion al celor mai trendy jachete de primavara. Jacheta A-line din stofa este potrivita pentru orice tip de silueta si confera eleganta celei care o poarta. Deoarece este scurta, pana in talie, iti recomandam sa o porti in combinatie cu pantaloni tigareta si botine cu tocuri ametitoare pentru un outfit cu alura retro.
Jacheta A-line
Zara, 379 lei
Jacheta alba
Mango, 229 lei

Jacheta de primavara colorata

Dupa o iarna friguroasa, item-ul ce promite sa devina cel mai apreciat in perioada de tranzitie este jacheta de primavara colorata. Aceasta avantajeaza orice tinuta simpla, monocroma, inspirand vitalitate si energie. O poti purta cu jeansi, cu un pantalon negru sau peste o rochie uni, cu sosete trei sferturi sau dres.
Jacheta verde
Zara, 379 lei
Jacheta galbena
Zara, 479 lei

Jacheta de primavara clasica - trench-ul

Trench-ul este una dintre piesele vestimentare iconice, care completeaza util si inspirat o garderoba de primavara. Moda acestui sezon nu a ocolit aceasta jacheta de primavara de inspiratie masculina, iar magazinele mass-market abunda de trench-uri in diverse interpretari.

Versatilitatea de care da dovada te ajuta sa il porti la o multime de tinute si sa arati senzational de fiecare data. Daca iti place sa urmezi intocmai tendintele, alege un trech nude.
Trench bej
H&M, 129,9 lei
Trench de primavara
Mango, 299 lei
Nu iti ramane decat sa alegi jacheta de primavara preferata si sa te bucuri cu stil de zilele insorite!

0 comments:

Post a Comment