Thursday, November 28, 2013

Magazinul Suporterilor Stelisti – Magazin Oficial FC Steaua Bucuresti vine de Black Friday pe Okazii.ro!

De Black Friday Magazinul Suporterilor Stelişti va veni pe Okazii.ro cu tricouri, fulare şi eşarfe, toate oferite suporterilor stelişti - cu un discount de până la 20%.
În cadrul Platformei de magazine Okazii.ro, Magazinul suporterilor stelişti poate fi accesat dand click aici.

Okazii.ro este onorat de venirea Magazinului Suporterilor Stelişti-Magazin Oficial FC Steaua Bucureşti în cadrul platformei de magazine. Este pentru prima oară când un magazin oficial al unui club de fotbal aderă la Black Friday. Ne bucurăm să marcăm o asemenea premieră pe Okazii.ro.”, declară Răzvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

„Dezvoltarea continuă şi încercarea de a oferi suporterilor stelişti cele mai uşoare modalităţi de a intra în contact cu noi a dus, cum era normal, la un parteneriat cu Okazii.ro, un parteneriat care este un pas important pentru noi şi care sperăm să aducă numeroase beneficii suporterilor stelişti. Suntem foarte bucuroşi că am intrat în marea comunitate online de la Okazii.ro şi sperăm ca toţi steliştii să ne sprijine în dezvoltarea de noi produse dedicate celei mai iubite echipe din România- Steaua Bucureşti”, declară reprezentantul Magazinului Suporterilor Stelişti.

0 comments:

Post a Comment