Saturday, November 3, 2012

Tinute ideale pentru birou

Am pus iar alarma de la telefon pe snooze si iar suntem in intarziere. In astfel de situatii alergi de colo colo gandindu-te cu ce sa te imbraci. Daca nu ti-ai facut planuri din seara precedenta, iti prezentam trei tinute numai bune pentru a merge la serviciu.

Rochia lunga si sacoul

Rochiile lungi sunt destul de greu de purtat, caci riscam adesea sa aratam ca niste babute sau hipiote fara stil. Ca sa evitam astfel de momente, trebuie sa stim sa le accesorizam. Daca tot a venit frigul, putem opta pentru cizme. In ceea ce priveste partea de sus, daca rochia este simpla optati pentru mai multa culoare, daca are deja un model, optati pentru un sacou simplu.

Magazine recomandate: 3suisses.ro ; lafemme.ro

Pantalon evazat si camasa

Combinatia pantalon-camasa sunt cat se poate de clasic, daca nu chiar invechit. Insa pentru a reinventa aceasta tinuta clasiva trebuie sa stim sa alegem atat croiala pantalonului si a bluzei, cat mai ales textura materialului. Si chiar daca optati pentru ceva cat se poate de simplu, inclusiv cromatic, nu ezitati sa purtati o pereche de pantofi mai fistichii, o geanta mai impunatoare cromatic sau niste accesorii jucause. Putem fi office si sa avem culoare in acelasi timp.

Colanti si sacou

Intr-adevar, daca ai un serviciu unde exista un cod vestimentar mai strict, chit ca nu este oficial, s-ar putea ca o pereche de colanti sa fie ultima ta alegere. Dar nu uitati: secretul consta in combinatiile facute. Ca sa nu fiti ostentative aratandu-va soldurile si posteriorul, alegeti o bluza care trece de fund, croita dintr-un material lejer. Pentru ca s-a racit deja vremea, puneti-va pe deasupra un sacou nu mai lung de talie, iar cireasa de pe tort sa fie o pereche de pantofi in ton cu obiectele vestimentare mai deschise la culoare.

0 comments:

Post a Comment