Sunday, October 28, 2012

Rochii pentru Noaptea de revelion!

Rochii senzationale pentru Noaptea de revelion ! StoreFashion.ro iti recomanda rochii de revelion din noua colectie.

Rochii elegante din materiale stralucitoare in nuante metalice atat de moderne in acest sezon. Rochie de seara, rochie de ocazie indrazneata cu spatele gol. Design provocator si sexy. Materialul este accesorizat cu paiete in combinatie cu strasuri stralucitoare.

Design modern, one shoulder, accesorizata cu un colier din strasuri stralucitoare. Talia este pusa in valoare prin decupajul lateral. Se inchide la baza gatului.

Rochii scurte, bogat accesorizate din materiale elastice si fine care iti pun in valoare silueta. Rochie eleganta de seara din material elastic si fin. Rochie de ocazie scurta, perfecta pentru evenimente. Decolteu decupat si accesorizat cu strasuri stralucitoare. Manecile prezinta decupaje in ton cu decolteul.

Magazine recomandate de catre noi:

Rochii elegante cu design deosebit si accesorii in relief. Te vei simti ca o printesa in noaptea de revelion. Rochie eleganta de ocazie, din material elastic si fin. Rochie de seara, rochie de ocazie indrazneata. Incretita pe corp si accesorizata cu volanase in relief. Prezinta cupe incorporate.

Nici una din aceste modele de rochii nu iti sunt pe plac? Viziteaza magazinul online StoreFashion.ro si sigur vei gasi ceva care sa iti placa.

0 comments:

Post a Comment