Tuesday, October 23, 2012

Moda femei - Ce stil vestimentar ai in functie de zodie

O femeie prin stilul vestimentar pe care alege sa-l poarte incearca sa-si exprime propria personalitate, incearca sa se exprime pe ea insasi.
Insa, conform astrologilor se pare ca astrele isi pun amprenta in determinarea unei persoane in abordarea unui anumit stil vestimentar, ceea ce inseamna ca in functie de zodie o persoana are o anumita perceptie a ceea ce este frumos sau urat.

Magazine recomandate de noi:
La Femme
; StoreFashion ; B-mall.ro ; MATAR ; Readytowear

Astfel, descopera mai jos ce spun astrele despre stilul tau vestimentar si ce creatori de moda vestiti te reprezinta cel mai bine:

Moda – Femeia Berbec

Femeia berbec vrea sa faca senzatie peste tot pe unde o poarta pasii; e la curent cu ultimele tendinte in moda si critica destul de aspru pe cei care dau dovada de lipsa de bun gust. Nu ii este teama sa incerce orice este nou si nu se dau inapoi de la a crea diverse combinatii nastrusnice.

Din pacate pentru tine si pentru portofelul tau, cheltui deseori pana la ultimii bani pentru a obtine ceea ce iti doresti in materie de vestimentatie. De cele mai multe ori, nativa renunta la orice alta activitate pentru o partida de shopping. In stransa legatura cu propria fiinta, berbecii prefera negrul si rosul, indiferent ca este vorba de un stil clasic ori de unul sport. Ii plac formele, atat cele egale, perfecte, cat si cele inegale.

Berbecul tipic va avea grija sa asorteze de fiecare data vestimentatia cu accesoriile si machiajul, de aceea va da deseori dovada de meticulozitate. O nativa a acestei zodii va atrage cu siguranta si mai multe priviri admirative daca va asorta la o pereche de blugi un top rosu si o palarie neagra. Bineinteles, nu trebuie sa lipseasca bijuteriile cu pietre mari si rujul rosu. Ii sunt recomandate creatiile Gucci – un stil care se potriveste de minune berbecului.

Moda – Femeia Taur

Femeia taur nu va fi prinsa niciodata purtand ceva ce nu o avantajeaza. Uneori snoaba, aceasta duce la maxim ideea de “in trend”, parand deseori a nu mai da importanta si altui lucru. Prefera calitatea in defavoarea cantitatii, asadar vestimentatia sa nu este una foarte variata, insa cu siguranta este de calitate. Opteaza pentru un stil elegant, rafinat si, deseori, masculin, garderoba sa continand camasi, sacouri si pantaloni drepti.

Urasc vulgaritatea, si, desi vor sa iasa in evidenta, o fac subtil si cu bun gust. In ceea ce priveste incaltamintea, vor renunta oricand cu zambetul pe buze la tocuri inalte in favoarea celor de cativa centimetri. Nativele acestei zodii sunt sfatuite sa acorde aceeasi atentie si accesoriilor; nuanta cea mai potrivita este cea maro, dar si crem sau kaki.

Instinctul de adepte a modei le va ajuta sa poarte doar ceea ce le anatajeaza, reusind sa faca fata cu succes oricarei provocari sau ocazii. Designerul cel mai potrivit pentru caracteristicle femeii taur este Marc Jacobs.

Moda – Femeia Gemeni

Fiecare zi este o noua aventura pentru gemeni. Garderoba gemenilor trebuie sa se potriveasca la zecile de situatii si momente ale unei zile. In dulapul unei native in gemeni veti gasi un munte de haine, poate chiar acelasi model insa in culori diferite. Hainele, de obicei amestecate, fara nici un fel de criteriu in aranjare, apartin tuturor stilurilor, dar si timpurilor. Geamana stie ca moda are tendinta de a se repeta si va pastra cu siguranta fustele bunicii si gentile mamei.

De altfel, geamana nu va risipi niciodata banii pe o vestimentatie pe care o poate improviza acasa, din alte elemente. Nativa in gemeni nu este o pasionata de lux, preferand tinutele simple, infrumusetate cu margele, curele sau alte accesorii. Denimul ramane pentru aceasta femeie materialul ideal, putand fi purtat cu acelasi efect la orice ora si ocazie.

Nuantele naturale, chiar fade, o avantajeaza, atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si pentru make-up. Marca “Tommy Hilfiger” este cea care o caracterizeaza din plin.

Moda – Femeia Rac

Pentru femeia rac, fericirea proprie este cea mai importanta. Introvertita, se ataseaza de hainele sale ca de niste persoane, ajungand sa sufere chiar atunci cand acestea patesc ceva. De obicei, melancolicii raci readuc trendury-le deceniilor trecute in moda actuala, mai ales daca este vorba de articole vestimentare comode.

Racii cauta in primul rand comfortul unei vestimentatii, si mai apoi se intereseaza de alte detalii. Femeile nascute sub semnul racului prefera o garderoba mai mult utila decat bogata, dar sunt innebunite dupa lenjeria intima, indiferent de modelul sau culoarea acesteia.

Sunt native care iubesc caldura, florile si hainele subtiri. Le place sa asorteze margele, coliere sau curele la fiecare vestimentatie, insa renunta bucuroase la machiaj sau alte accesorii de infrumusetare. Nativele din rac se incadreaza cel mai bine in stilul hippie, fiind atrase de culori ca: portocaliu, verde, maro, gri. Ralph Lauren este designerul cel mai potrivit pentru acestea.

Moda – Femeia Leu

Femeile nascute sub semnul leului vor sa fie intotdeauna in centrul atentiei. Le place sa atraga atentia, indiferent ca este vorba de o simpla iesire la shopping sau de un eveniment deosebit; iubesc eleganta, pe care o afiseaza ori de cate ori au ocazia. De asemenea, leoaicele folosesc culoarea ca pe un mod de a se evidentia, avand insa grija sa nu intre in ridicol.

Utilizeaza frecvent sacourile si fustele elegante, pantalonii drepti si pantofii cu toc, acestea devenind cele mai utile elemente in viata de zi cu zi. Bijuteriile pretioase, din materiale cat mai apreciate, aur, platina sau argint, vor fi obligatoriu prezente la o nativa din leu.

Culorile sale preferate sunt auriul, portocaliul si galbenul, culori luminoase, deschise, pline de energie. Ceea ce trebuie stiut despre leu este faptul ca stie sa se imbrace intotdeauna pentru a atinge succesul si a cunoaste aprecierea. Un bun gust remarcabil si o viziune puternica asupra impactului cu cei din jur fac din femeia leu un adevarat designer, chiar daca nu detine studii in aceasta privinta. Versace este creatorul de moda care i se potriveste cel mai bine.

Moda – Femeia Fecioara

Fecioara este una dintre zodiile pentru care aspectul fizic are o importanta foarte mare. Tine foarte mult la hainele sale, dar si la banii sai, asadar duce deseori o lupta foarte dura intre dorinta de a detine o piesa vestimentara si tristetea de a cheltui o suma prea mare.

In vestimentatia fecioarei, fiecare element este atent analizat si aranjat cu o meticulozitate excesiva. Articolele vestimentare sunt simple dar alese cu multa atentie.

Fecioarele stiu sa scoata in evidenta calitatile fizice pe care le detin si sa isi ascunda defectele. Nuantele naturale sunt cele preferate, iar bijuteriile si trusa de machiaj vor fi scoase “de la naftalina” doar la ocazii speciale. Sunt sfatuite sa analizeze cu atentie colectiile Calvin Klein- le vor incanta cu siguranta.

Moda – Femeia Balanta

Femeile balanta fac cele mai bune achitii in acest domeniu, vorbind aici mai ales de capitolul financiar. In general, prefera calitatea obiectelor alese, si, chiar depunand efort considrabil, vor sa le achizitioneze contra unor sume cat mai mici.

Balanta cunoaste cele mai ieftine magazine, cele mai bune oferte si iubeste soldurile. Prefera un stil elegant, rafinat si va impodobi orice vestimentatie cu accesoriile cele mai potrivite. Ii place sa fie asortata si impecabila din cap pana in picioare, neacceptand sub nici o forma neglijenta.

Ca o balanta veritabila, nativa acestei zodii va sti sa echilibreze nuantele si sa le aseze astfel incat sa atraga numai priviri admirative. Machiajul este de asemenea rafinat si natural. Culoarea balantelor este cu siguranta albastrul iar designerul reprezentativ – Giorgio Armani.

Moda – Femeia Scorpion

Scorpionul este zodia cea mai greu de incadrat intr-un tipar. Intr-o zi le poti gasi pe aceste native imbracate sport, in alta zi sunt elegante de nici nu le recunosti. Uneori imbina atat de bine nuantele si materialele incat par adevarati designeri, alteori insa reusesc sa socheze printr-o nepotrivire totala.

Totodata, si pe parcursul aceleiasi zile pot trece prin diverse “stadii vetimentare”. Ii veti vedea asadar deseori schimband 2, 3 tinute zilnic, aceasta insemnand de la articolele vestimentare la accesorii si machiaj. Nu sunt sclave ale modei, si deci nu tin neaparat sa se afle in pas cu moda. Renunta la hainele care nu le mai sunt pe plac cu o usurinta incredibila, indiferent de pretul acestora.

Sunt de obicei extremiste- ori tocuri exagerat de inalte, ori incaltari fara toc, ori poarta multe bijuterii, ori nu poarta deloc, si aceeasi regula o aplica si in ceea ce priveste machiajul. Culorile acestei zodii sunt rosul si negrul, iar designerul lor- Ann Demeulemeester.

Moda – Femeia Sagetator

Sagetatorul nu este un fan al modei, preferand hainele comode, chiar retro. Se imbraca doar pentru ca nu pot altfel, dar nu acorda o prea mare atentie acestui domeniu. Fustele lungi, bluzele largi si inflorate, stilul hippie, in general, sunt caracteristicile vestimentare ale zodiei.

Sandalele de tip roman si, in general, vestimentatia in valuri, amintind de perioade trecute, sunt cele preferate de femeile sagetator.

Nu poarta bijuterii, din comoditate, in schimb machiajul este nelipsit. Adora culorile puternice, in special albastru, iar brand-ul care ii indeplineste nevoile vestimentare cel mai bine este Sportmax.

Moda – Femeia Carpricorn

Capricornul se simte, contrar prejudecatilor, foarte bine atunci cand este imbracat office. Un capricorn care se respecta stie sa poarte cu aceeasi lejeritate un sacou ori un trening, un pantof cu toc sau o incaltaminte sport.

Totusi, chiar daca iubeste eleganta, capricornul ar renunta oricand la haine, pentru el acestea reprezentand doar o posibilitate de a iesi din casa fara a se simti in neregula. Se imbraca insa cu mult bun gust si emana rafinament.

Femeia capricorn iubeste accesoriile, mai ales pantofii, pe care ii va achizitiona indiferent de pretul acestora. Bijuteriile sunt foarte rafinate, insa si scumpe, dar acest lucru minor nu te impiedica sa te bucuri de ele. Culorile favorite sunt cele ale pamantului – bej, kaki, maro iar designer-ul ideal este Donna Karan.

Moda – Femeia Varsator

Varsatorul tine foarte mult la finantele sale si nu va risca niciodata sa ramana fara acestea, astfel ca articolele vestimentare pe care le vor cumpara mai ales nativele zodiei vor fi cu siguranta cele mai bune achizitii. Le place sa iasa in evidenta, sa socheze chiar, sa atraga atentia tuturor asupra lor, sa se bucure de priviri, chiar daca nu sunt dintre cele mai admirative.

Prefera stilul retro, extravagant, colorat si plin de viata, si incearca sa il adopte la orice ocazie. Nu tin prea mare cont de moda ci prefera sa se imbrace intr-un stil propriu, considerand ca nimeni nu stie mai bine decat ele ce li se potriveste. Schimbarile sunt acasa la ele la femeia varsator, indiferent ca este vorba de coafura sau stil vestimentar.

Le place experimentarea, iar culoarea favorita este turcoaz-ul. Yohji Yamamoto este cel care le reprezinta cel mai bine in creatiile sale pe femeile varsator.

Moda – Femeia Pesti

Si pestii prefera o vestimentatie lejera si practica. Fustele si rochiile lungi sunt purtate cu mare placere, iar incaltarile fara talpa si fara toc sunt ideale. Calitatea articolelor vestimentare este cea mai importanta, cantitatea nereprezentand mare lucru pentru aceste native. Ele stiu ca omul din spatele hainelor este cel care conteaza cu adevarat, de aceea nu vor cataloga niciodata o persoana dupa vestimentatia pe care aceasta a ales-o.

Pestii nu isi vor face niciodata griji ca mica lor garderoba este demodata. Sunt niste cameleoni si se vor descurca in orice situatie. Creatiile lor favorite sunt semnate Vera Wang.

0 comments:

Post a Comment