Saturday, October 20, 2012

Ceasuri colorate si usoare pentru personalitati diferite, de la ToyWatch

Realizate din combinatii neasteptate de materiale, ceasurile ToyWatch sunt foarte usoare ca nici nu o sa le simti la mana, desi sunt destul de marisoare.

Sunt pentru tine daca iti plac ceasurile colorate, urbane, care atrag atentia si daca ai o atitudine relaxata, jucausa.

Din colectia Velvety fac parte ceasuri in culori puternice, plus alb si negru, cu un finisaj ca de catifea, dupa cum spune si numele. Ai o senzatie foarte placuta cand le atingi si, ce e si mai important, nu o sa pastreze urme de amprente sau mici zgarieturi, care s-ar vedea pe suprafete lucioase.


Colectia Fluo Aluminium e compusa din ceasuri albe, realizate din plasteramic (un material marca ToyWatch) cu accente neon. Cadranul din aluminiu e cel care atrage atentia prin culorile "nebune": violet, albastru, portocaliu si verde. Daca vrei dimensiunea mica, trebuie sa platesti 677 lei iar daca o vrei pe cea ceva mai mare.
Total Stones e o colectie mai degraba pentru femeile carora le place sa iasa in evidenta: ceasurile sunt acoperite cu cateva zeci de cristale. Efectul e unul glamour, care o sa atraga toate privirile.

Daca nu esti fan plastic, colectia Metallic o sa iti placa. Ceasurile sunt realizate in totalitate din aluminiu, sunt la fel de colorate, dar un pic lucioase. Pentru fete, exista si unele modele cu pietre aplicate.

XL se adreseaza aproape exclusiv barbatilor. Sunt negre, dar cu mici detalii de culoare si sunt fabricate din plasteramic si otel. Modele de ceasuri XL pot fi cronografe, deci poti sa le folosesti la tot felul de sporturi, unde e important sa iti masori timpii de lucru.

Colectia Flash e compusa din ceasuri de dimensiuni mai mici, pe cadranul carora se afla, insa, 4 cronografe. In alb sau negru, cu accente de culoare, ceasurile se potrivesc unor fete care prefera accesoriile masculine, mai puternice.

Poti sa cumperi ceasuri ToyWatch din boutique-ul aflat in AFI Cotroceni sau din The Place Concept Store, ambele in Bucuresti.

0 comments:

Post a Comment