Wednesday, October 24, 2012

Camasa guler randunica Catalin Botezatu


camasa papion botezatu


Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Material: 100% bumbac


cumpara 2


galerie foto



  • De curand am prezentat o camasa special creata pentru ocazii speciale pe care o puteti purta cu siguranta cand doriti sa mergeti la o nunta si vreti sa asortati la un papion o camasa Catalin Botezatu de cea mai buna calitate. Tot pentru ocazii speciale, aceasta camasa coborata direct de pe podiumul prezentarilor de moda in rafturile Catalin Botezatu store va va impresiona prin eleganta si rafinamentul duse la superlativ.
  • Aceasta camasa cu guler tip randunica  de culoare alba o puteti asorta atat la un papion elegant negru cat si la o tinuta putin mai lejera de zi care impreuna cu un papion rafinat in culori vii va reprezenta cu siguranta o tinuta pe care o veti include in must-have-ul vostru. Magazinul Catalin Botezatu ofera in aceasta toamna colectia de camasi elegante care uimesc nu doar prin calitatea materialului cat si prin raportul deosebit intre calitate si pret.
  • Daca iti doresti sa dai clasa unei tinute elegante, trebuie sa alegi o camasa deosebita din colectia de camasi a acestei toamne. Noi iti sugeram acest model Catalin Botezatu slim, simplu si de mare efect. Accesorizata cu butoni si papion, este foarte usor de asortat la un costum elegant sau pantaloni de stofa.
  • Acest model promite sa te scoata din incurcatura la orice eveniment important, fie el botez, nunta sau aniversare si iti va oferi cu siguranta incredere si eleganta in orice moment.
  • Daca nu esti in convins trebuie sa stii ca materialul este de calitate superioara, fabricat integral in Romania. 100% bumbac. Preturile pentru aceasta camasa originala Catalin Botezatu sunt pe masura calitatii, ba mai mult de atat reprezentand ideala raportul calitate pret.

0 comments:

Post a Comment