Sunday, October 14, 2012

7 zile ale saptamanii, 7 tinute de toamna La Femme

La Femme adauga periodic modele noi la colectia de toamna, ceea ce ne scoate din incurcatura cand ajungem in pana de iedi la capitoul…ce imbracam. Noul pictorial ne propune tinute pentru diferite ocazii, pentru fiecare zi a saptamanii, m-am gandit eu.

Deci cu cateva piese noi, iti poti face cateva tinute numai bune de afisat in noul sezon. Asta pentru ca daca faci shopping de minim 200 de lei in orice magazin La Femme sau in magazinele partenere, ai 10% discount la produsele din noua colectie.

Luni e zi de tinute office sau smart casual. Asa imi zic la inceput de saptamana, cand am energie sa stau pe tocuri mai mult de opt ore.


Marti si miercuri daca planuiesti si o iesire in oras, te poti baza pe jeansii evazati, foarte usor de integrat in tinute de diferite stiluri.


Joi, daca deja te-ai saturat de pantaloni, poti alege intre fustele office, stil creion, sau rochiile mai feminine, cu volane. Culorile tari nu sunt de evitat la birou, dar le imblanzi in combinatii cu alb si negru.


Sambata si duminica ai liber sa iti exprimi personalitatea, sa alegi tinute boho-chic sau elegante pentru iesiri in oras sau la evenimente deosebite.

Asa cum ziceam, La Femme s-a gandit la garderoba ta indiferent de ocazie.


Produsele La Femme din tinute le poti cumpara de aici.

0 comments:

Post a Comment