Wednesday, September 19, 2012

Si toamna ai nevoie de haine subtiri!

Articole de vara care iti sunt necesare si toamna, acum cu REDUCERE DE 30% pana la sfarsitul lui septembrie, iata ce iti pune la dispozitie CBstore.eu, pentru a te ajuta sa treci cu bine de acest sezon, fara a-ti goli buzunarele pe imbracaminte.
Vrei un look scolaresc? Sau o garderoba de club improspatata? Lenjerie si pijamale noi? Toate le gasesti la reducere acum pe CBstore.eu: camasi, jachete si pantaloni pentru fete, tricouri si maieuri, atat pentru barbati cat si pentru femei, boxeri si chiloti pentru barbati, precum si toate pijamalele.

Grabeste-te, promotia este valabila doar in perioada 16-30 septembrie, numai pentru cei inregistrati pentru a primi newsletterul CBstore.eu! Inainte de finalizarea comenzii, introdu codul CBdiscount CBD1630912 si bucura-te de reducere.

Aveti mai jos conditiile de aplicare pentru noul cod:

Cod CBdiscount: CBD1630912
Perioada valabilitate: 16.09.2012 - 30.09.2012
Discount acordat: 30%
Categoriile de produse pentru care se aplica discountul: tricouri barbati, pijamale barbati, tricouri femei, camasi femei, jachete femei, bolero, maieuri outwear femei, pantaloni, boxeri barbati, chiloti barbati, pijamale femei, maieuri barbati, costume baie barbati.

Codul CBdiscount este transmis doar celor inscrisi pe site-ul nostru si este valabil pentru un numar nelimitat de comenzi online. In cazul comenzilor peste 250 RON livrarea este in continuare GRATUITA.

0 comments:

Post a Comment