Saturday, June 9, 2012

Ceas Citizen Calibre 8700

Ceasurile Citizen Calibre sunt pentru oameni speciali care adora sa fie in pas cu moda tot timpul dar le place sa aiba si ultima tehnoligie in jurul mainii. Apartinand familiei de ceasuri Citizen, Calibre 8700 este magnific, si este construit cu stil dar si de catre cei mai experimetnati ceasornicari.
Din gama de ceasuri Citizen Caliber fac parte multe modele dar toate sunt incadrate la ceasuri ieftine pentru ca toate au un pret accesibil in comparatie cu celelalte modele cu care acestea concureaza. Fiecare model din gama Caliber are functii speciale pe care trebuie sa le descoperiti si care garanteaza o perfomanta optima in orice conditii inconjuratoare. In aceasta gama singurul care a excelat in vanzari este Calibre 8700.

Modelul Citizen Calibre 8700 se imparte in opt categorii, practice ceasul este acelasi dar categoriile sunt constituite din optiunile cu care puteti achizitiona acest ceas. Calibre 8700 fiind in categoria de ceasuri barbatesti are un cadran mare dar si aspectul mai puternic. Deci daca cautati un ceas la care pute-ti taia diferite optiuni pentru a scadea din pret cat mai ult Citizen Calibre 8700 este ceasul pentru dumneavostra.

Trebuie mentionat ca si optini pentru curea puteti opta inre una din cauciuc antiderapant cu una din otel inoxidabil, sau le puteti achizitiona pe amandoua petnru ca ele se shimba foarte usor.

Ceasul vine impreauna cu o garantie de 5 ani si are ca si dotari calendar, alarma, doua timpuri zonale, functia Day & Date, dar si un cadran unde sunt afisate toate cele 24 de ore. Tot aici trebe sa mai retineti ca modelul rezista pana la 100 de metri sub apa si este echipat cu deja faimoasa tehnologie Eco Drive, care va asigura ca nu ve-ti fi nevoit niciodata sa ii schimbati bateria. Cadranul acestuia fiind in totaliate din safir care asigura o rezistenta ridicata la zgarieturi si socuri.

Exista si o varianta pentru dame si anume 8700A care este un ceas dedicate activitatilor sportive si care are un diametru mult mai scazut dar pretul ramanand neshimbat datorita carcasei acestuia care este confectionata din titan.

Asadar cu un singur ceas cu doua modele Citizen Calibre 8700 reuseste sa ajunga la oricare categorie de oameni din societate si asta la un pret incredibil, castigand de cele mai multe ori competitia cu celelalte ceasuri, in multe tari.

0 comments:

Post a Comment