Wednesday, May 23, 2012

Cele mai frumoase rochii roşii pentru petrecerea de Crăciun

Magazine recomandate:
www.storefashion.ro ; www.3suisses.ro ; www.welovecouture.ro

O rochie roşie, indiferent de croi, respiră eleganţă. Vedetele aleg să o poarte la evenimente de gală, aşa că sărbătoarea Crăciunului este o ocazie numai bună!

Andreea Marin, Andreea Raicu, Elena Băsescu

Rochia pe care Andreea Marin a purtat-o la un eveniment monden este somptuoasă şi specială. Din catifea culoarea vinului, cu detalii de dantelă pe bust şi înnobilată cu panglici verzi din satin, rochia este clar un spectacol estetic.

Inspiră-te din stilul divei şi alege pentru petrecerea de Crăciun creaţii-spectacol care să taie răsuflarea celor prezenţi. Sexy, sexy, sexy! Cam aşa s-ar descrie rochia pe care Andreea Raicu o poartă în fotografia de mai sus. Modelele midi, cu umerii goi şi încreţituri, ce respectă linia corpului sunt potrivite pentru un astfel de eveniment.

Dacă vrei să fii altfel atunci optează pentru o creaţie asemănătoare cu cea purtată de Elena Băsescu. E vorba de o rochie roşie minimalistă, modernă, pe care a asortat-o perfect cu o pereche de colanţi maţi şi botine lăcuite.

Magazine recomandate:
www.storefashion.ro ; www.3suisses.ro ; www.welovecouture.ro

Fergie, Kim Kardashian, Carey Mulligan

Dacă te gândeşti la Crăciun, imediat îţi vine în minte culoarea roşu. În această perioadă totul este zugrăvit în nuanţa dragostei, de la decoraţiuni, la acadele şi haine, aşa că lasă-te cuprinsă de spiritul sărbătorilor şi la petrecerea de Crăciun optează pentru o rochie roşie.

Vedetele îţi pot fi sursă de inspiraţie, aşa că haide să radiografiem puţin ţinutele divelor. Cu ocazia Women of the Year, Fergie a îmbrăcat o rochie de un roşu vibrant de la Zac Posen. Modelul pe un umăr rămâne în tendinţe aşa că alege-l cu încredere. Dacă roşul pasional nu e culoare ta preferată, schimbă nuanţa şi mizează pe burgundy, vişină putredă, roşu cu tente de mov sau orice altă variaţiune te încântă.

O rochia cu falduri şi inserţii gri precum cea purtată de Kim Kardashian poate fi o alternativă. Rochia purtată de Carey Mulligan de la Prabal Gurung respiră eleganţă şi senzualitate cu fiecare centimetru de material.

Magazine recomandate:

www.storefashion.ro ; www.3suisses.ro ; www.welovecouture.ro

Recomandări:

Iată câteva modele de rochii pe care ţi le poţi achiziţiona pentru Crăciun. Depinde de tine ce stil vrei să adopţi, important este să te simţi incredibil de sexy!
  1. Rochie midi cu umerii goi de la Debenhams, 190 Ron
  2. Rochie pe un umăr cu centură lată, culoarea vişinei putrede, de la Maria Lucia Hohan, 1890 Ron
  3. Rochie din satin Lovely Lauren de pe fashionup.ro, 345 Ron

0 comments:

Post a Comment