Saturday, April 21, 2012

Ultimele 5 zile de reduceri la peste 90% din produse!

Ultimele 7 zile in care mai poti folosi codul de reducere! Nu uita: codul se poate folosi pentru a beneficia de o reducere de 20%, valabila pentru mai mult de 90% din produsele magazinului online, incluzand si articolele din NOILE COLECTII.
Trebuie doar sa folosesti urmatorul cod CBdiscount: CBA6426412. Grabeste-te, verifica ce produse mai sunt disponibile pentru marimea ta!

Modul de utilizare al codului este acelasi ca si pana acum: se completeaza codul in campul specific din cosul de cumparaturi, iar in cazul in care valoarea cosului depaseste 99 RON, se valideaza codul si se aplica reducerea AUTOMAT.

Acceseaza magazinul oficial Catalin Botezatu si vei gasi cele mai noi colectii marca Catalin Botezatu.

Aveti mai jos conditiile de aplicare pentru noul cod:

  • Cod CBdiscount: CBA6426412
  • Perioada valabilitate: 06.04.2012 - 26.04.2012
  • Discount acordat: 20%
  • Produse pentru care se aplica discountul: TOATE produsele (chiar si cele din noile colectii) cu exceptia produselor din categoriile Rochii de seara si Pantofi si posete.
Codul CBdiscount este transmisibil (impreuna cu conditiile de utilizare) si este valabil pentru un numar nelimitat de comenzi online. Singura conditie este ca valoarea cosului sa depaseasca 99 RON. In cazul comenzilor peste 250 RON livrarea este in continuare GRATUITA.

0 comments:

Post a Comment