Sunday, April 8, 2012

Rochii de seară 2012

O rochie eleganta este un articol vestimentar „must have” in garderoba oricarei femei. Fie ca o porti la un cocktail, la un eveniment monden, la o nunta, botez sau intalnire romantica, este bine sa ai o rochie de seara in sifonierul tau. Pentru a creea un look glamour de invidiat fii atenta mai jos la trendurile anului 2010 in ceea ce priveste segmentul rochiilor de seara.

Magazine recomandate de noi:


Stilul Hollywood

Anul acesta, rochiile in stilul Hollywood revin in forta in atentia marilor designeri. Astfel, moda anilor 60 se intoarce pentru a ne da noua o mana de ajutor.

Rochii lungi celebre precum cele cu un umar, cu spatele gol sau fara bretele, din materiale pretioase precum satenul sau taftaua vor fi foarte populare anul acesta. De asemenea si rochitele de seara cu volanase vor fi la mare cautare in sezonul cald.

Rochiile scurte

Daca rochiile lungi simbolizeaza un maxim de eleganta si stil, cele scurte sunt o replica clara a flirtului si jocului.

Astfel, rochitele baby doll pana la genunchi, cele petrecute dupa gat cu paiete sau rochitele in stilul Audrey Hepburn sigur te vor face sa fii centrul atentiei si sufletul petrecerii.
Imprimeuri

Anul acesta, cu siguranta rochitele cu imprimeu vor multumi pe toata lumea. Animal-print-ul de altfel este imprimeul-vedeta al lui 2010. Insa nu singura ta alegere.

Imprimeurile geometrice precum si cele florale sau grafice vor aduce un plus de indrazneala si unicitate tinutei tale.

Rochiile tip sirena

Rochia tip sirena este de departe cea mai hot aparitie pe podiumul marilor prezentari de moda cat si pe covorul rosu.

Iar pentru cele inzestrate cu un corp care sa le permita sa poarte aceasta piesa vestimentara, cu siguranta rochita in forma de sirena este cea mai buna alegere in ceea ce priveste eleganta si stil.

Little Black Dress

In cazul in care nu vrei sa te risti cu ceva mai pretentios, poti oricand sa-ti indrepti atentia spre, deja celebra, little black dress.

De altfel aceasta rochie neagra scurta a ajuns un tipar in moda pentru un motiv foarte intemeiat: oricine o imbraca arata superb in ea. Pentru un look mai classy poti sa accesorizezi rochita neagra cu o o brosa sau o pereche de manusi lungi din saten.

Culori

Un ultim detaliu important atunci cand iti alegi rochia de seara perfecta este culoarea. Albul si negru raman fara discutie variantele clasice cu care nu ai cum sa dai gres.

Dar, daca vrei sa adopti un stil mai original, opteaza pentru culorile stralucitoare ale anului 2010 cum ar fi: fuchsia, lime, verde-gri, lavanda, turcoaz, ciocolatiu, rosu pruna sau nuantele metalice.

0 comments:

Post a Comment