Wednesday, April 18, 2012

Pantofii şi sandale pentru sezonul primăvară-vară

Chiar dacă este vremea cizmelor, ghetelor şi a botinelor încă nu a trecut, putem să ne informăm din timp despre cum vor arăta pantofii şi sandalele noului sezon.
Tendinţele pentru sezonul primavară-vară nu diferă mult faţă de cele din sezonul rece, numai ca au fost adaptate pentru sezonul călduros.

Tocurile foarte inalte sunt încă în trend. Conice sau stiletto, în majoritatea cazurilor, sunt ajutate de platforme pentru câţiva centimetri în plus.

Dacă nu poţi (sau nu vrei) să porţi tocuri dar totuşi doreşti să fie înalte, poti opta pentru sandale sau pantofi cu platformă.

Dacă preferi un stil lejer poţi alege o pereche de sandale cu un toc mic sau chiar fără toc.
casualwear.ro
Magazine online recomandate de noi. Puteţi comanda cu încredere
Culoarea pantofilor: În cazul în care doreşti să îi porţi mai des, poţi alege o culoare neutră cum ar fi negru sau crem, care să se potrivească la orice. Dacă ai mai multe perechi de pantofi şi vrei să ieşi în evidenţă, poţi purta o culoare puternică precum turcoaz sau roşu.
Paleta cromatică predominant pe podiumurile festivalurilor de modă este compusă din cremuri, bleumarin, roşu, auriu, argintiu şi negru.
Se poartă imprimeurile, indiferent că sunt pe pantofi, genţi sau alte articole de îmbrăcăminte. Cu motive florale, geometrice, animal print sau desene grafice, o pereche de pantofi decorată cu bun gust, te va scoate cu siguranţă în evidenţă.

Vârful decupat, prezent şi în sezonul rece, continuă să fie la modă şi în sezonul cald, fiind din punctul meu de vedere mult mai adecvat sezonului călduros.

0 comments:

Post a Comment