Tuesday, April 10, 2012

Afla cum te poti imbraca in aceasta primavara, in functie de varsta

Una dintre cele mai importante reguli de stil ne invata sa ne construim gaderoba in mod inteligent, mizand, in special, pe acele piese vestimentare must-have care se adapteaza perfect varstei.

Este cunoscut faptul ca moda este o declaratie personala, o carte de vizita care dezvaluie detalii despre preferintele tale si despre felul in care doresti sa vorbesti despre tine insati.

Magazine recomandate de noi:


Afla care sunt piesele must-have in care trebuie sa investesti, in functie de varsta.

Garderoba la 20 de ani

Piese ludice si combinatii indraznete

Este varsta la care asocierile inedite de texturi si nuante, materiale si print-uri, drapaje si croiuri, iti definesc un stil personal presarat cu un cult pentru culoare si accesorii supradimensionate, statement. Topurile ample, patalonii scurti din dantela sau bumbac stilizati cu volane si gentile colorate construiesc un look tineresc. Trendul optzecist care iti permite sa nu mizezi pe un look unitar, atat din punct de vedere cromatic, cat si al texturii, iti ofera diverse posibilitati de asortare.


Pantaloni scurti, 75 lei, TinaR


Bolero, 49 lei, TinaR
Drapaje spectaculoase

Drapajul este un artificiu de croi care jongleaza cu piesele vestimentare clasice, construind adevarate mostre de creatie. Investeste in piese indraznete, precum fustele asimetrice sau rochiile care mizeaza pe suprapuneri opulente de texturi diferite. Detaliile accesorizante uni vor intregi cu succes un outfit bazat pe taieturi ample si drapaje inventive.


Rochie, 105 lei, TinaR


Fusta, 99 lei, TinaR
Rochii nude

Vena romantica a unei vestimentatii care celebreaza tonurile pastel si croiurile cuminti te ajuta sa iti construiesti o imagine de Lolita autentica, in acord total cu varsta. Nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba rochiile in nuante de nude, trandafiriu, gri perlat sau alb imaculat, pe care le poti asorta cu accesorii colorate.Opteaza intotdeauna pentru materiale naturale, care confera fluiditate siluetei, precum bumbacul sau voalul.


Rochie, 79 lei, TinaR


Rochie, 59 lei, Tina R
Nuante vibrante

Culorile tari si alaturarile excentrice dintre acestea, cunoscute, in fenomenul expansiv al modei actuale, drept colour-blocking, reprezinta insasi definitia acestei varste dedicate explorarii vestimentare. Investeste in haine si accesorii colorate si sfideaza granitele cromatice alcatuind tinute indraznete, tinand cont, in acelasi timp, de complementaritatea tonurilor alese. O piesa care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba este sacoul colorat: adopta cel putin un model care iti flateaza silueta si nuanta pielii.


Sacou, 159 lei, Tina R


Sacou, 89 lei, Tina R

Garderoba la 30 de ani

Croiuri maxi

Croiurile maxi se muleaza perfect pe silueta feminina si stilul vestimentar adoptat la 30 de ani. In functie de textura aleasa, poti construi un look office, cu fuste din voal si topuri cu drapaje opulente, sau un look smart casual, mizand pe lejeritatea rochiilor din tricot. Si, pentru ca detaliile fac diferenta, completeaza look-ul cu jachete pana la nivelul soldurilor, accesorii nude si accente cromatice inspirate din nuantele tomnatice (caramiziu, burgund, ambra).


Rochie, 89 lei, Tina R


Fusta, 90 lei, Tina R
Fuste plisate

Inspiratia retro regasita in fustele plisate transforma acest look intr-unul atemporal si deosebit de versatil. Combina-le cu topuri din voal, camasi lejere si pantofi peept-toe. Pentru a construi un look office, adauga un sacou tuxedo, iar pentru o tinuta urban chic, adopta o jacheta din piele si un plic supradimensionat.


Fusta, 75 lei, Tina R


Fusta, 75 lei, Tina R
Piese cu volane

Prin croiul lejer si opulenta detaliului, piesele cu volane reprezinta un item vestimentar must-have pentru garderoba la 30 de ani. Acestea celebreaza eleganta in forma absoluta, fiind inspirate din stilul aristocratic, dar pot fi adaptate in diverse ipostaze ale limbajului fashion cotidian. O pereche de pantaloni conici, bej, iti asigura un outfit de zi, iar o fusta clos purtata cu un top cu volane se inscriu in seria tinutelor de seara.


Bluza, 75 lei, Tina R


Bluza, 75 lei, TinaR
Materiale pretioase

Incepand cu varsta de 30 de ani, accentele de eleganta incep sa reprezinta o constanta in garderoba ta. Materialele pretioase iti asigura intotdeauna un look studiat, chiar si atunci cand asortarea pieselor vestimentare mizeaza pe minimalism. Merita sa investesti intr-o camasa din voal, o rochie din datela sau o fusta din matase. Acestea sunt piesele care ii confera tinutei tale un certificat de garantie a feminitatii si elegantei.


Rochie, 109 lei, TinaR


Bluza, 49 lei, TinaR

Garderoba la 40 de ani

Jachete structurate

Este important sa alegi jachete care urmaresc silueta feminina in forma de clepsidra. Jachetele scurte, cu detalii de accesorizare si alte artificii decorative (brosele, insertiile de dantela, nasturii supradimensionati) si trench-urile (opteaza, de preferinta, pentru culori de tranzitie, precum corai, lavanda sau bleu pastel) care confera eleganta oricarei tinute.


Trench, 149 lei, TinaR


Sacou, 109 lei, TinaR
Fuste midi

Fustele pana la nivelul genunchilor pot fi interpretate ca o uniforma a stilului office, insa amprenta definitiva a originalitatii tale este conferita de piesele vestimentare. Alege fuste conice in culori neutre, precum bej, negru sau nude, pe care le poti reinventa cu fiecare outfit. Iti propunem camasi clasice in nuante reci, vibrante, sau bluze din dantela cu umeri pronuntati.


Fusta, 49 lei, TinaR


Fusta, 99 lei, TinaR
Rochii office

Designerul Diane von Furstenberg a proclamat rochiile midi, petrecute sau conice, piesele vestimentare care marcheaza feminitatea prin excelenta. Acest croi este ideal pentru mediul office. Nu te limita la nonculori sau la gama griurilor. Poarta-le cu sacouri sau jachete mai scurte in nuante pastelate, precum bleu ciel, sau chiar mai intense (corai, mov lavanda).


Rochie, 59 lei, TinaR


Rochie, 112 lei, TinaR
Sacouri lungi

Sacourile lungi, de inspiratie masculina, definesc un stil relaxat, dar, in acelasi timp, constient, adecvat si elegant prin insusi minimalismul abordarii. Acest gen de sacouri poate fi combinat cu pantaloni drepti si camasi simple; piesele vestimentare care completeaza acest look mizeaza pe simplitate, dar alaturarile de croiuri care se echilibreaza reciproc asigura un outfit sofisticat.


Sacou, 119 lei, TinaR


Sacou, 149 lei, TinaR

0 comments:

Post a Comment