Saturday, February 11, 2012

Cum să te îmbraci de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Indragostitilor se poate transforma intr-o amintire minunata alaturi de persoana iubita. Pregateste-ti tinuta din timp, pentru a te asigura ca vei arata si te vei simti minunat in fiecare clipa.
Indiferent daca sarbatoresti Ziua Indragostitilor de Valentine's Day sau de Dragobete, sarbatoarea iubirii impune o tinuta speciala, care sa nu fie uitata prea usor de persoana iubita.

Rozul si rosul sunt culorile traditionale asociate cu dragostea, insa, daca vrei sa iesi in oras, tine cont de faptul ca multe alte femei vor face aceeasi alegere.

Ai incredere in instinctul tau si alege-ti tinutele in alte culori, pastrand rosul pentru trandafiri si rozul pentru inimioarele de pe cutiile de bomboane de ciocolata.

Dupa mohorata luna ianuarie, Ziua Indragostitilor iti ofera ocazia sa scoti la lumina culorile mai vesele si tinutele mai indraznete din garderoba ta.

Nu lasa decizia alegerii tinutei pe ultimul moment, deoarece s-ar putea sa descoperi ca rochia pe care ai vrea sa o porti are nevoie de o vizita la curatatorie.

Inspira-te din tinutele de mai jos si alege lookul cel mai potrivit pentru stilul tau de Ziua Indragostitilor.

Dimineata

Daca vrei sa incepi bine ziua, ocupa-te de tinuta ta chiar din seara precedenta alegand o pijama sau un babydoll dintr-un material comod, in culorile preferate. Nu uita sa te ocupi in mod deosebit de decolteu, daca vrei sa emani senzualitate.

In cazul in care nu te vezi la prima ora cu iubitul tau, alege o tinuta simpla. O bluzita de saten si o pereche de blugi insotite de un machiaj simplu pot fi lookul cel mai potrivit pentru un mic dejun romantic.

Pranzul

Daca iei pranzul in oras, evita culorile puternice. O rochita simpla, insotita de o pereche de pantaloni stramti si sexy poate fi tinuta cea mai potrivita. Detaliul sexy poate fi o pereche de pantofi cu toc inalt sau cu tocuri pisicuta.

Alege nuante pastelate ale culorilor tale preferate sau creeaza o tinuta in alb si negru pe care sa o accesorizezi apoi cu cateva pete de culoare.

Seara

Daca jumatatea ta ti-a pregatit o cina romantica, este momentul sa iti folosesti toti asii din maneca.

O rochie sexy pana la genunchi iti poate pune in valoare formele, in timp ce o pereche de cercei candelabru iti va evidentia feminitatea si gratia.

In cazul in care ai hotarat sa petreci seara la un spectacol de teatru sau un concert, pune accent pe eleganta insa nu alege o tinuta care sa fie prea incomoda. Nu vrei sa te foiesti in scaun in timp ce iubitul tau isi face griji daca a gresit cu ceva.

Noaptea

In cazul in care ai acceptat o invitatie la o petrecere sau iesi in club, alege o tinuta mai simpla, cu cateva accente glamour.

Tine cont de faptul ca animatoarele din club vor avea probabil tinute rosii sau roz din cap pana in picioare, astfel ca este indicat sa te feresti de acest culori.

O fusta sexy combinata cu un top simplu poate deveni o tinuta de efect daca o completezi cu cateva accesorii trendy.
Indiferent de tinuta aleasa, nu uita ca si cei din jur se vor stradui sa arate cat mai bine de Ziua Indragostilor asa ca ofera complimente sincere si bucura-te de momentele speciale alaturi de persoana iubita.

0 comments:

Post a Comment