Friday, November 2, 2018

Cum porti paltoanele de dama? Visiniu, bordo, burgundy sau marsala?

An de an paltoanele de dama de stofa au devenit o piesa must-have in garderoba oricarei femei. Sunt versatile si pot fi purtate in foarte multe combinatii. Le poti purta atat la birou, la shopping sau la un suc cu fetele. Un palton elegant iti poate completa intreaga tinuta si te poate face sa arati impecabil mai ales daca ai in agenda o intalnire importanta la birou.
2018 este anul paltoanelor visinii bordo ( burgundy, marsala). In ton cu toamna, parca nicio culoare nu se potriveste mai bine, nu? Culoarea vinului, a abundentei si a bogatiei, bordo/burgundy/marsala este o nuanta de rosu maroniu care evoca, inainte de toate, caldura. Nu este insa o caldura cu accente domestice, confortabile, ci una imbibata in lux si glamour. Cele mai frumoase paltoane ale anului au fost colorate in marsala, iar micile minuni din industria frumusetii s-au supus la randul lor trendului.

#1. Paltonul visiniu bordo & party chic

Pregatita de petrecere? Si noi, si noi! Alege sa porti o tinuta sexy: o fusta de piele, o bluza cu printuri florale, tocuri stiletto si nu in ultimul rand, nu uita de paltonul visiniu/bordo. Gata, acum arati chic & sexy si esti gata de party!

#2. Palton dama burgundy & back to office

Stim, recunoastem, ne simtim vinovati! Cand vine vorba despre munca, gandul nostru zboara la vacanta si la multa distractie. Chiar si asa, foarte multe preferam sa ne imbracam cat mai confortabil la birou. Daca lucrezi intr-un mediu unde tinuta office nu este obligatorie, atunci poti opta cu incredere sa porti o fusta scurta ( dar decenta ) si o bluza portocalie cum este cea din imagine. Bineinteles, tinuta nu este completa fara paltonul de stofa burgundy si fara botinele tale preferate!

#3. Palton marsala & glam look

Ai o intalnire importanta si te-ai saturat de tinutele banale? Incearca sa adopti o tinuta glam  Paltonul marsala, poate fi un adevarat prieten de nadejde!

#4. Palton dama bordo & fusta verde inchis

Paltoanele de dama marsala arata minunat daca sunt asortate cu accesorii sau haine de un verde inchis. Noua ne place extrem de mult aceasta tinuta, voua?

#5. Palton elegant & sexy look

Stii ca urmeaza sa ai o intalnire cu iubitul tau si iti doresti pur si simplu sa arati altfel? Poti opta pentru o tinuta care sa fie sexy si cuminte in acelasi timp – o rochie usor mulata care sa iti scoata formele in evidenta si o pereche de cizme lungi pana peste genunchi care reprezinta senzualitate. Poti opta pentru un palton de stofa drept care sa iti completeze tinuta.

#6. Festival look & palton dama burgundy

Un look minunat de toamna pe care il poti purta cu incredere! Palton visiniu, rochie bordo, gentuta marsala si palarie burgundy, bineinteles!

#7. Classic office & paltonul elegant

Off, iar a sunat alarma, esti intr-o mare intarziere si azi ( desi ti-ai propus sa fii mai punctuala ). Imbraca repede ceva la intamplare din sifonier, nu uita de paltonul marsala din curier si gata! Repede, repede, fuguta la job!

#8. Palton de stofa & all the look marsala

Iubim paltoanele marsala, pantofii marsala, rujul marsala! Pur si simplu suntem indragostiti de aceasta culoare care an de an s-a pastrat pe primul loc in fashion <3 p="">

#9. Rainy day & palton de stofa cu gluga

Ploua? Ninge? Acum chiar nu mai conteaza! Paltonasul din stofa cu gluga iti poate proteja parul si fata de ploaie! Nu uita nici de umbrela, tocuri sau botine!

#10. Rainy day & palton de stofa elegant

Un palton elegant este o alegere perfecta pentru o doamna sau domnisoara cocheta  Il poti purta cu usurinta si poti realiza cu ajutorul lui fie tinute elegante, fie tinute casual.

1 comment:

  1. I think this is one of the most significant information for me.
    And i’m glad reading your article.
    But should remark on some general things, the web site style is perfect,
    the articles is really great
    wordpress
    blogspot
    youtube
    ហ្គេមបាញ់ត្រី

    ReplyDelete