Friday, November 2, 2018

10 idei sa asortezi paltonul de dama verde

Cand te gandesti la tinute specifice sezonului rece, poate ar trebui sa iei in calcul si o combinatie de piese fresh care integreaza nuante de verde chiar daca aceasta culoare nu este tocmai preferata ta. O tinuta la baza careia sta o puternica piesa verde, cum ar fi paltonul de stofa verde, poate fi purtata atat la o iesire in oras cu prietenele cat si la o cina cu familia sau cu iubitul.

Modul in care poti scoate in evidenta cel mai bine nuanta de verde, este alegerea unor culori complementare sau unora aflate in antiteza.

#1. Paltonul de stofa verde si o tinuta galben mustar

https://goo.gl/B5FSgf

Daaa! Exact genul de tinuta pe care o poti purta atat la birou cat si in oras la o prajiturica! Paltonul de dama verde inchis se imbina perfect intr-o tinuta de culoarea galben mustar sau marsala.

#2. Tinuta de birou & palton dama drept


O tinuta de birou nu inseamna neaparat o tinuta sobra si extrem de serioasa. Poti lucra intr-un domeniu bancar de exemplu iar paltonul de dama verde poate face ca tinuta ta sa para mult mai eleganta si chic.

#3. Urban look & palton de stofa


O simpla plimbare pe afara cu cele mai bune prietene poate fi un mod extrem de relaxant mai ales daca ai avut parte de o zi cu foarte multe activitati care au dus la acumularea stresului. Poti alege un pulover sport pe care il combini cu o fusta plisata de piele si bineinteles, piesa care completeaza intreaga tinuta – paltonul verde.

#4. Looking good & palton dama


Un palton verde din stofa, poate arata minunat daca este accesorizat cu bijuterii aurii. Daca ti se pare ca ai nevoie de ceva in plus, opteaza pentru o brosa opulenta pe care sa o prinzi de gulerul paltonului.

#5. Palton verde evazat


Un palton de dama evazat, se potriveste perfect pentru orice tip de silueta. Marcheaza foarte bine talia, este elegant si poate da un aer de papusica intregii tale tinute.

#6. Paltonul de dama verde


O tinuta all green intr-o zi de toamna, poate fi exact ce ai nevoie. Paltonul de stofa verde este considerat o piesa must have anul acesta. Tu la ce tinuta alegi sa il porti?

#7. Tinuta girly & palton de dama


Pentru foarte multe dintre noi, verdele este culoarea preferata. O putem purta cu usurinta vara iar toamna se integreaza perfect in decor. Alege sa porti un palton de stofa evazat, care iti poate pune talia in evidenta.

#8. Rainy day & palton de dama chic


Intr-o zi de toamna sau de iarna racoroasa, paltonul de dama cu gluga poate fi alegerea potrivita. Il poti include fara nicio problema in diferite tinute, atat office cat si chic. Cel mai important, fie ca vorbim de ploaie, vant sau ninsoare, gluga iti poate tine de cald si bineinteles ca parul tau va arata minunat indiferent de vreme!

#9. Look frantuzesc & palton verde

Oui, je me sens très belle! Un look french din cap pana-n picioare care te va face sa te simti frumoasa, ca un model dintr-o revista frantuzeasca! Cel mai bun prieten al unei femei – paltonul din stofa verde este necesar sa se afle in garderoba oricarei femei!

#10. Palton de dama & winter it’s coming


Brr, frigut afara? Alege sa incluzi in tinuta ta un palton de dama calduros. Este necesar sa iti fie comod si in acelasi timp sa fie o piesa de rezistenta in acest sezon! Paltonul de stofa se poate purta in foarte multe tinute, nu-i asa?

0 comments:

Post a Comment